Nieuw ondernemerschap: Fit in 20 minuten per week

Like

Visited 63 Times, 1 Visit today

In gesprek met ondernemer Husman Thomas van Fit20 in Goes

Volgens mij zijn er drie essentiële succesfactoren voor een gelukkig leven: Koers (ontdekken wat je passies en kwaliteiten zijn en er naar leven), vitaliteit en geld. In mijn werk focus ik me op ondernemers en ik zie nagenoeg altijd een disbalans. Ondernemen is topsport zeggen vele ondernemers…. leef er dan ook naar, zeg ik dan. Topsporters kennen hun koers, laten zicht prima begeleiden, leven gezond en hebben hun financiën voor elkaar. Vitaliteit is een onderbelichte factor m.b.t. succesvol ondernemerschap en ik werd uitgedaagd tijdens een presentatie die ik gaf op een startersbijeenkomst door Husman Thomas: fit in 20 minuten per week! Ik ben het zelf gaan ervaren en na drie maanden deel ik mijn ervaring.

Wie is Husman Thomas?
Tot zijn 7e levensjaar is Husman opgegroeid in Jamaica en daarna naar Nederland gekomen. Husman is een gezellig, enthousiast en ondernemend persoon zoals hij zelf zegt. Na drie maanden met hem te werken durf ik gerust te stellen dat hij ook inspirerend is. Husman heeft ervaring als ondernemer in diverse branches. Tijden van financiële overvloed werden gevolgd door krapte. Opeens was er een moment van bezinning: waar ben ik mee bezig? Waarom doe ik wat ik doe? En met name: wat wil ik graag doen……opeens besefte Husman dat succesvolle mensen doen wat ze leuk vinden. Dat is de belangrijkste reden van succes. Mensen persoonlijk begeleiden bij een gezond en gelukkig leven. Ik maak graag een praatje zegt Husman en vindt sport mooi. Wat ik nu doe, is dus echt wat ik leuk vind! En ik merk dat de klanten enthousiast zijn en onze werkwijze resultaat geeft. Geweldig toch!

Fit in 20 minuten – het concept
Dat kan toch nooit… fit in 20 minuten per week. Ik durf wel te zeggen dat nagenoeg iedereen deze mening zal hebben als hij van dit concept leest of hoort. Ik dus ook! Maar Husman sprak met zoveel passie over het concept. Het klonk oprecht en toen hij mij de volgende dag belde, ben ik de uitdaging aangegaan. Drie maanden later durf ik te bevestigen dat het concept werkt! Wat is het geheim? Husman daagt mij wekelijks gedurende 20 minuten uit tot het uiterste te gaan. Husman heeft het in zich om je grenzen op te zoeken, net even verder te gaan en dit resulteert in een groei van kracht. Alles wordt gemeten en vandaag kreeg ik de resultaten. Mijn kracht is enorm toegenomen. Was dat mijn ambitie? Nee! Ik mijn volle agenda was ik op zoek naar tijd voor beweging en sport. En ik heb een uitdagende agenda met een vol zakelijk maar ook vol privéleven met vrouw en drie jonge kinderen. Deze methode past perfect. Als ik voor mezelf spreek vind ik het heerlijk om alleen met een personal trainer te sporten. Het is heerlijk rustig in de ruimte van Husman. Ik heb me verdiept in meditatie en mindfullness. Dit ervaar ik zeker gedurende de 20 minuten bij Husman…. ik train om 8 uur ’s morgens en om 8.20 uur kan ik heerlijk aan het werk. Het feit dat ik train inspireert mij ook verder bij een verdere gezonde levenswijze…. want alleen 20 minuten sporten is natuurlijk niet genoeg. Voeding, rust en meer beweging zijn pijlers voor vitaliteit. Voor mij vormen de 20 minuten met Husman een belangrijk onderdeel in mijn ambitie fit en energiek te zijn. Want dat heb je nodig als ondernemer!

Ambities van Husman
Een mooie vraag die ik altijd stel is waar je over 5 jaar hoopt te staan met je bedrijf. Een tweede vestiging. Een mooi aantal mensen die wij trainen en een aantal mensen in dienst. Mensen die dezelfde passie hebben om anderen te helpen. Ik ben er nog niet zegt Husman. Alle apparaten die hier staan zijn gefinancierd. Ik los maandelijks af en graag wil ik die druk van me af. Leven en ondernemen zonder financiële druk en dan doorgroeien. Tijd hebben om me verder te verdiepen in een gezonde levensstijl. Voeding? Wat is goed en wat niet! In de Westerse wereld eten we ongezond. Er is veel te doen en graag heb ik de tijd om me hierin verder te verdiepen om mijn klanten ook op dit gebied verder te helpen. Kenmerkend is de aanwezigheid van het boek Oergezond, geschreven door Sofie Vendel – van Veen. Husman is er al volop mee bezig….. en heeft een enorme en aanstekelijke drive…..we hebben veel gemeen en een gezamenlijke ambitie mensen te inspireren tot een gelukkig leven…..een mooie samenwerking is in drie maanden ontstaan en zal ongetwijfeld de komende tijd verder groeien…..ondernemers: onderschat de factor vitaliteit niet! Jullie zijn de motor van de Nederlandse economie en volgens mij een voorbeeld voor de wereld. Gun jezelf een gesmeerde motor en daarbij kan het concept en de persoon van Husman van absolute meerwaarde zijn….. ik ben absoluut ambassadeur. Kijk voor meer informatie op fit20goes.nl!

Ook een inspirerend concept of kent u iemand? Ik houd mij aanbevolen om met hen in contact te komen!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *