Skip to content

Breinkennis

De weg naar “gewoon lekker leven” vraagt om verandering.

Verandering van jou als ondernemer, maar vaak ook van jouw organisatie. Waarom is veranderen zo moeilijk? Waarom mislukken goede voornemens zo vaak? Waarom zeggen mensen ja, maar doen vervolgens nee?

Jarenlang worstelden wij zelf met deze uitdagingen! De oplossing hebben wij gevonden binnen de wereld van de neurowetenschappen (werking van ons brein), endocrinologie (hormonen) en epi genetica (DNA). Bizar dat we zo weinig wisten van de werking van ons brein en geweldig te zien welke invloed deze kennis heeft op het realiseren van jouw gewenste leven! 

Vanuit dit inzicht bieden wij:

  • Personal mentoring voor ondernemers en leidinggevenden vanuit neurowetenschappelijke kennis met jouw persoonlijke programma tot “gewoon lekker leven” als resultaat
  • Klankbord voor de ondernemer en leidinggevenden
  • Teamsessies waarbij breinvriendelijke communicatie zorgt voor maximaal rendement
  • Begeleiding opstellen bedrijfsstrategie (op één A4)
  • “Rond de tafel” sessies met als onderwerp: breinkennis als basis voor succesvol ondernemerschap
  • Lezingen en presentaties over het bereiken en borgen van “gewoon lekker leven” gebaseerd op een mix van kennis vanuit de financiële wereld, neurowetenschappelijk inzicht en ruim 20 jaar ondernemerservaring

De beste versie van jezelf en de beste versie van je bedrijf of organisatie vraagt om structurele verandering. Vele trainingen en coachingsessies zijn inspirerend, maar zorgen niet voor blijvende verandering. De werking van het brein laat zien hoe dit anders kan om blijvend resultaat te krijgen. Wij dagen je graag uit om de reis naar de beste versie van jezelf en je bedrijf of organisatie te maken. En natuurlijk doen wij dit aan de hand van onze kernwaarden Kennis – Passie en Plezier.

Ik wil starten met:

De weg naar een Gewoon Lekker Leven

Jouw weg naar een gewoon lekker leven start hier

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we ingaan op jouw wensen en behoeftes op korte, middellange en lange termijn. Vervolgens maken we een plan waardoor jij ook Gewoon Lekker kunt gaan Leven.

Telefoon

0113 564 455

Email

Info@gewoonlekkerleven.nl

Openingstijden

09:00 - 17:00

Play Video