Skip to content

c a s e s t u d i e s

ONZE IMPACT OP HET LEVEN VAN ONDERNEMERS

MARC-JAN WITTE

Bootverhuur Biesbosch

Dat we nu de tijd hebben om s’ avonds gewoon even met de kinderen op pad te gaan, juist ook in het hoogseizoen. Dat was voor ons helemaal nieuw, niet in geld uit te drukken! Die tijd was er vroeger ook maar we zagen het niet! Voorheen was het doorvlammen, je moest wel, dachten we… Nu wij het inzicht hebben op basis van wat wij privé belangrijk vinden kunnen wij vanuit rust onze keuzes maken. Dat kan je zelf creëren door de juiste keuzes te maken.

HANS EVERSE

ADVISEUR GEZOND ETEN

Ik ben ambassadeur van Zeeland en werk graag met pure producten waarbij de Oosterschelde mijn grootste inspiratiebron is. Ik werk graag hard, maar werken hoeft niet te voelen als hard werken. De meeste dingen die ik doe daar geniet ik van, het geeft me veel energie en het kost me maar een beetje energie. Wat ik prettig vind bij Gewoon lekker leven is dat het niet te dwingend is. Er worden uiteraard wel routes uitgestippeld maar je zit wel zelf aan het stuur. Daarnaast verder gekeken dan alleen de cijfers, ik word ook gestimuleerd om mijn leuke dingen te doen. Neem mijn Ibiza trip als voorbeeld: dat kost misschien wel een week aan werk, maar het was een fantastische ervaring en ik krijg nog leuke reacties van jullie ook! Het helpt me dus het maximale uit mijn onderneming te halen en daarnaast te stimuleren mijn leuke dingen te doen. Het is een soort back-up van gewoon lekker leven voor me!

MARCO BOLDER

INTERNATIONAAL SALES MANAGER

Ik wil over dertig jaar kunnen zeggen dat ik eruit gehaald heb wat erin zat. Dat betekent voor mij enerzijds een mooie carrière doorlopen maar ook zeker genieten van het nu. Daar horen bewuste keuzes bij en dan is het fijn om mensen om je heen te hebben die verstand van zaken hebben en meedenken in bepaalde routes die we volgen. Dat geeft ons rust!

HENRIETTE SWARTJES

STRANDSPORT ZEELAND

Gewoon lekker leven is voor mij heerlijk op het strand bezig zijn. Het contact met mensen, het plezier zien bij de deelnemers… heerlijk! De gesprekken met Gewoon lekker leven geven mij daarbij energie om mezelf verder te ontwikkelen. Het is een kantoor met een open visie. Op de achtergrond is er ongetwijfeld een structuur maar zo komt het op mij niet over, er wordt écht naar ons geluisterd. Vooral adviserend vind ik het heel goed waarbij er echt buitenom de kaders van de wereld om ons heen wordt gedacht. Dat geeft mij zoveel extra’s, dat voelt als een voorsprong op anderen!

HENNIE SWARTJES

STRANDSPORT ZEELAND

Sinds ik met gewoon lekker leven in zee ben gegaan ben ik ook echt gewoon lekker gaan leven. Er is een grote administratieve zorg weggenomen. Zowel zakelijk voor Henriette als voor mijzelf ook het privé gedeelte, dat bevalt me! Wat ik ook erg prettig vind zijn de jaarlijkse ”terugkom gesprekken”. Dan weet ik weer hoe het zit en dat geeft me rust. Als we dan weggaan geven we elkaar een kus en weten we dat het goed zit. Ik heb vroeger zelf op de markt gestaan en weet daarom hoe belangrijk service is, dat voel ik ook bij Gewoon lekker leven! 

MARIAN KERKHOVE

OSTEOPAAT

Wat ik erg prettig vind is dat mijn partner bij gewoon lekker leven ook wordt betrokken. In eerste instantie vroegen wij ons ook af ”waarom moet mijn partner mee en waarom willen ze van alles van ons weten?”. Nu is het heel logisch dat we ook dit samen doen, er kijkt gewoon iemand mee door onze ogen! Dat geeft ons richting maakt zowel privé als zakelijke keuzes veel makkelijker!

Wat betekent gewoon lekker leven voor jou?

Ga het gesprek met ons aan

Jouw weg naar een gewoon lekker leven start hier

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we ingaan op jouw wensen en behoeftes op korte, middellange en lange termijn. Vervolgens maken we een plan waardoor jij ook gewoon lekker kunt gaan Leven.

Telefoon

0113 564 455

Email

Info@gewoonlekkerleven.nl

Openingstijden

09:00 - 17:00

Play Video