Skip to content

Financiële administratie

IS DE DOELSTELLING VAN DE FINANCIËLE ADMINISTRATIE VAN JOUW BEDRIJF PUUR HET VOLDOEN AAN DE EISEN VAN DE BELASTINGDIENST?

Of gaat jouw vraag verder en dient jouw financiële administratie een actueel inzicht te geven in de cijfers of het goed – redelijk of slecht gaat met jou en je bedrijf?

Het eerste doel is vanzelfsprekend, maar gek genoeg het tweede doel niet. Te veel ondernemers hebben geen actueel en accuraat inzicht in de huidige cijfers. Hoe kan je dan sturen? Hoe weet je dan welke beslissing de juiste is?

Gebruikmakend van de huidige technologische toepassingen bieden wij een financiële administratie die eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk is en tegelijk actueel inzicht geeft. Dit geldt zowel voor de boekhouding als voor de loonadministratie! En zijn er fiscale adviezen nodig? Uiteraard werken wij vanuit de nieuwste inzichten en werken waar nodig samen met geselecteerde partners.

Het resultaat? Inzicht, rust en informatie om de koers te kunnen bepalen naar jouw bestemming. Wij realiseren dit graag met jou aan de hand van onze kernwaarden Kennis, Passie en Plezier.

Ik wil starten met:

De weg naar een Gewoon Lekker Leven

Jouw weg naar een gewoon lekker leven start hier

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we ingaan op jouw wensen en behoeftes op korte, middellange en lange termijn. Vervolgens maken we een plan waardoor jij ook Gewoon Lekker kunt gaan Leven.

Telefoon

0113564455

Email

Info@gewoonlekkerleven.nl

Openingstijden

09:00 - 17:00

Play Video