Skip to content

JIJ WILT TOCH OOK GEWOON LEKKER LEVEN?

Vul de vragenlijst in en ontvang een gratis persoonlijk rapport 

Hoe is de naam “Gewoon Lekker Leven” ontstaan? Al meer dan 10 jaar stellen wij onze klanten de vraag wat geld voor hen moet doen en het gemiddelde antwoord is: gewoon lekker leven. Tijdens al die jaren zijn wij gaan onderzoeken wat “gewoon lekker leven” inhoudt. Opvallend is dat bij ons onderzoek bleek dat het vooral niet ging om zoveel mogelijk geld verdienen, maatschappelijk succesvol zijn of die grote auto kunnen rijden. Nee! Het gaat om de dingen die je graag doet kunnen doen, van betekenis zijn en geen financiële zorgen hebben (in welke situatie dan ook). Prachtig, toch?

Hoe staat het met jouw “gewoon lekker leven”? Welk cijfer krijg jij uit de test? Lager dan een 9? Dan is er volop ruimte om te verbeteren en nog lekkerder te leven. Hoger dan een 9? Gefeliciteerd! De uitdaging is nu om dit vooral te borgen. Waarom zijn wij met “Gewoon Lekker Leven” elke dag met kennis, passie en plezier bezig om mensen  te helpen bij hun gewoon lekker leven? Omdat dit toch het mooiste is wat er is? Het geeft zoveel voldoening en stap voor stap wordt de wereld op deze manier gelukkiger , gezonder en mooier! Hoe doen we dit dan?

Er zijn drie aandachtsgebieden en wanneer deze alle drie de juiste invulling hebben in jouw leven, zal jouw gewoon lekker leven bereikt zijn. Deze aandachtsgebieden zijn: persoonlijk leiderschap, vitaliteit en geld.

Wat als je nog geen 9 of hoger scoort? Geen probleem! Inzichten vanuit de neurowetenschap laat zien dat ons brein neuroplastisch is (we kunnen als mens ons gevoel, denken en gedrag veranderen). Dit is de sleutel bij jouw veranderproces naar jouw gewoon lekker leven. Start nu, om later geen spijt te hebben!

Persoonlijk leiderschap

0 helemaal niet - 10 kan niet beter: 0
0 helemaal niet - 10 dat kan ik zo uitleggen: 0
0 helemaal niet - 10 ik ken mezelf heel goed: 0
0 helemaal niet - 10 kan niet beter: 0
0 helemaal niet - 10 kan niet beter: 0

Vitaliteit

0 ik ben altijd vermoeid - 10 elke dag volledig uitgerust: 0
0 geen energie - 10 ik kan alles aan: 0
0 helemaal niet - 10 dat lukt altijd: 0
0 helemaal niet - 10 altijd: 0
0 helemaal niet - 10 kan niet beter: 0

Geld

0 helemaal niet - 10 tot op de cent: 0
0 helemaal niet - 10 meer dan voldoende: 0
0 helemaal niet - 10 voldoende geld: 0
0 helemaal niet - 10 volledig inzicht: 0
0 helemaal niet - 10 goed geregeld: 0

Resultaten

Jouw weg naar een gewoon lekker leven start hier

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we ingaan op jouw wensen en behoeftes op korte, middellange en lange termijn. Vervolgens maken we een plan waardoor jij ook Gewoon Lekker kunt gaan Leven.

Telefoon

0113 564 455

Email

Info@gewoonlekkerleven.nl

Openingstijden

09:00 - 17:00

Play Video