Skip to content

ONDERNEMER

Kiezen vanuit hectiek en snelheid of vanuit jouw levensplan?

Ben jij ondernemer en speel je met de gedachte een (andere) woning te kopen? Wat een uitdaging! Vele zichtbare en onzichtbare variabelen zijn van belang bij het maken van de juiste keuze. Juist voor jou als ondernemer, kunnen de bomen in hypotheekland zorgen dat je het bos niet meer ziet.

Traditioneel wordt vanuit de jaarcijfers bekeken hoeveel maximaal beleend kan worden. Dit is een bedrag o.b.v. de winst van je bedrijf, maar hoeft niks te zeggen over de mogelijkheden, wensen en gedachtes die je hebt bij de koop van een woning en aangaan van een financiering. Wij zien jouw woning en daarmee jouw hypotheek als een (belangrijk) onderdeel van jouw persoonlijk financieel fundament. Een financieel plan voor nu en in de toekomst waarbij de wensen voor de woning naadloos moeten aansluiten. Waarom houdt niemand daar rekening mee?

Welke (aanvullende) vragen hebben wij bij jouw woning en hypotheek?

  • Is dit een droomhuis voor de rest van je leven of zal je deze later verkopen en kan de opbrengst onderdeel zijn van je pensioenplan?
  • Zijn er naast financieren via de traditionele banken aantrekkelijke alternatieven?
  • Is een korte rentevast periode voor jou als ondernemer interessant of toch kiezen voor langer vastzetten?
  • Hoe verhoudt zich jouw privé hypotheek met de mogelijkheden vanuit je bedrijf?
  • Wat zijn gevolgen van onverhoopte situaties als overlijden, ziek zijn, moeilijke tijden binnen het bedrijf of faillissement, scheiden?
  • Welke andere, niet urgente maar wel belangrijke, fiscale en juridische zaken zijn van belang voor jou als ondernemer?

Onze ervaring is dat vele ondernemers een druk bestaan leiden. Tijdens de aankoop van een woning ligt al snel de emotionele focus op de koop van je mooie huis. Belangrijke maar niet direct urgente zaken lijken dan niet belangrijk. Als de rust na de aankoop wederkeert, ontstaat regelmatig het besef dat tijdens de hectische fase niet de beste keuzes gemaakt zijn. Voorkom dit! Maak eerst je plan en ga daarmee goed voorbereid de markt op en maak de best passende beslissing…voor nu en in de toekomst!

 Maak jouw plan is de invulling van jouw hypotheek een logisch gevolg en kan je gewoon lekker blijven leven!

In het kort ziet dit er als volgt uit: 

– Een gesprek met een van onze adviseurs om wensen en doelstellingen te bespreken gebruik makend van speciale vraagtechnieken vanuit de neurowetenschappen om “fouten” en “voorprogrammatie” te voorkomen
– Het plan wordt opgesteld aan de hand van alle belangrijke en beschikbare documentatie
– Tijdens het tweede gesprek wordt het plan besproken met jouw persoonlijke adviseur. Hoe om te gaan met de huidige hypotheek? Zijn er eventuele alternatieven?
– Wanneer de woning is gekocht wordt op basis van jouw persoonlijke plan de best passende hypotheek gezocht. 
– Wij verzorgen de aanvraag en houden je uiteraard op de hoogte van ontwikkelingen
– Hypotheek akkoord? Gefeliciteerd! Uiteraard kijken wij mee in de concept aktes van de notaris en in de nota van afrekening!  

Veel geluk met de woning en super dat jij zelf aan het stuur zit van jouw financiële toekomst!

In welke categorie val jij?

Ontdek de perfecte hypotheek voor jou

Jouw weg naar een gewoon lekker leven start hier

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we ingaan op jouw wensen en behoeftes op korte, middellange en lange termijn. Vervolgens maken we een plan waardoor jij ook Gewoon Lekker kunt gaan Leven.

Telefoon

0113564455

Email

Info@gewoonlekkerleven.nl

Openingstijden

09:00 - 17:00

Play Video