Contact T: +31(0)113 56 44 55 | E: info@gewoonlekkerleven.nl

T: +31(0)113 56 44 55

E: info@gewoonlekkerleven.nl

Rond de tafel sessies

Waarom? We leven in een snel veranderende en steeds complexer wordende wereld. Als ondernemer sta je voor vele uitdagingen. Er wordt veel van je gevraagd en lastige keuzes moeten dagelijks worden gemaakt. Hoe weet je of je de juiste keuzes maakt?

Zelf hebben wij ook jaren geworsteld met deze en andere vragen. Wij zijn continu op zoek geweest naar antwoorden. Voor onszelf en voor onze klanten. We hebben deze gevonden in breinkennis! We hebben als mensen allemaal een brein, maar er is ons nooit geleerd hoe dit orgaan, dat al onze beslissingen neemt, nu werkelijk functioneert . Bizar eigenlijk.Je brein stuurt alles aan en is de basis voor succes of falen. Waarom leren we hier dan niks van op school of zijn er geen specifieke cursussen? Onbegrijpelijk. 

Ons antwoord

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te helpen om “gewoon lekker te leven”. Naast de (financiële) rust die wij onze klanten bieden, is breinkennis het ontbrekende puzzelstuk gebleken om te komen tot jouw “gewoon lekker leven”. Wij hebben besloten deze (brein)kennis te gaan delen middels interactieve “rond de tafel” sessies waarbij wij bewust gekozen hebben om dit te doen in kleinere groepen van 6 tot maximaal 10 personen. Dit geeft namelijk volop de mogelijkheid om jouw uitdagingen in te brengen en te laten “ontleden” aan de hand van de wetenschappelijke inzichten van ons brein. Wij zijn vorig jaar gestart voor ondernemers waarbij o.a. de volgende onderwerpen werden besproken:

• Ondernemerschap zou vrijheid moeten geven, maar voor velen geldt dat ze worden geketend in de waan van de dag en uiteindelijk te veel dingen moeten doen die ze niet leuk vinden. Hoe komt dat?
• Vele ondernemers hebben te maken met negatieve stress: deadlines, klant eisen, processen die niet lopen, problemen met leveranciers, financiële druk…wat doet langdurige negatieve stress met de mens en wat voor desastreus effect heeft dit?
• Iedere ondernemer wil een succesvol leven en een succesvol bedrijf. Wat is succes eigenlijk voor het menselijke brein en hoe komt het dat dit zo lastig te realiseren is?
• Waarom zegt personeel ja en doet vaak nee, of doet niet wat we beiden zijn overeengekomen?
• Financiële struisvogelpolitiek: wat is de biologische reden hiervoor en waarom komt dit zo vaak voor bij ondernemers?
• Vele ondernemers willen commercieel groeien, maar worstelen met hun marketing en sales. Hoe is dit te verklaren?

Naast ondernemers krijgen wij vanuit vele andere hoeken vragen naar de kennis van de werking van het brein als oplossing voor diverse vraagstukken, zoals:

• Persoonlijk leiderschap: waarom is het zo lastig te weten wat ik wil en kan? Hoe word ik de beste versie van mezelf (ondernemer, werknemer, student)?
• Zingeving: wat is dat eigenlijk precies en hoe bereik ik dat? (Ondernemers, werknemers, pensionado’s)
• Hoe communiceer ik “breinvriendelijk” met mijn medewerkers, collega’s, kinderen, partner, etc (ondernemers, ouders, partners, leraren)?
• Waarom is veranderen zo moeilijk en gaan mensen in de weerstand?

Wij zijn gestart met het organiseren van de sessies voor ondernemers. Als er behoefte blijkt vanuit andere doelgroepen zijn wij graag bereid specifiek hiervoor ook sessies te organiseren. Laat dus vooral een bericht achter bij interesse en graag vernemen wij wat jouw specifieke uitdaging(en) is/zijn. Eén ding is zeker: Weet hoe jouw brein werkt en weet daarmee ook het brein van anderen werkt!

Praktisch

De sessies duren ca. 2 uur en worden gehouden op meerdere locaties, in Goes of op Walcheren. Bij groeiende belangstelling vanuit andere locaties, zullen wij de sessies verder uitbreiden.De sessies zijn gratis! Waarom? Omdat wij dagelijks ervaren wat deze kennis met ons doet en wij iedereen dit gunnen om uiteindelijk de wereld hiermee mooier te maken.

Ontgrendel jouw breinkennis en schrijf je nu gratis in voor een van onze aanstaande sessies!

 

Dit kan een uitdaging zijn in de privé sfeer of vraagstuk m.b.t. een maatschappelijke rol.

Later geen spijt hebben?

Maak kennis met Gewoon Lekker Leven!

Gewoon Lekker Leven ©
Gewoon Lekker Leven is een handelsnaam van All-Insure B.V.
Privacy & cookies