Skip to content

Vermogensbeheer

BELEGGEN O.B.V. WETENSCHAPPELIJK INZICHT I.P.V. ALTIJD TE DENKEN (=SPECULEREN) WELK AANDEEL HET MEESTE RENDEMENT OPLEVERT

Financiële onafhankelijkheid, iedereen wenst dit toch? Is dit voor iedereen bereikbaar? Een inspiratiebron is hierbij het boek “de rijkste man van Babylon”. Hoe komt het dat sommigen rijk worden en anderen altijd blijven leven met tekorten en schulden? Zorg dat je de eerste 10% van je inkomen spaart en doe dit vanaf je eerste salaris. Dat maakt het verschil!

Hoe hebben wij dit inzicht vertaald naar de moderne wereld? Vanuit jouw financieel plan, berekenen wij hoeveel benodigd is voor jou om financieel onafhankelijk te worden of om deze onafhankelijkheid te borgen. Vervolgens maken wij een plan hoe rendement te halen met jouw geld. Geld op de spaarrekening levert niks meer op en in steeds meer gevallen kost het geld.

Onze beleggingsfilosofie is vervolgens gebaseerd op wetenschappelijk inzicht. De beleggingsmarkt welke al meer dan 100 jaar bestaat, geeft inzicht welke “dimensies’ binnen die markt zorgen voor een hoger verwacht rendement. Wij geloven dus niet de financiële markt te kunnen verslaan. Wij geloven wel dat wetenschappelijk inzicht zorgt voor het kunnen bouwen van de best passende beleggingsportefeuille. En uiteraard denken wij mee en hebben mogelijkheden bij de aankoop van onroerend goed en leisure, deelnemen als private investor.

Het resultaat? Een gedegen plan waarbij jouw vermogen prudent wordt belegd o.b.v. wetenschappelijke kennis en o.b.v. onze kernwaarden Kennis, Passie en Plezier.

Ik wil starten met:

De weg naar een Gewoon Lekker Leven

Jouw weg naar een gewoon lekker leven start hier

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we ingaan op jouw wensen en behoeftes op korte, middellange en lange termijn. Vervolgens maken we een plan waardoor jij ook Gewoon Lekker kunt gaan Leven.

Telefoon

0113 564 455

Email

Info@gewoonlekkerleven.nl

Openingstijden

09:00 - 17:00

Play Video