top of page

Onze klanten

Wat kunnen wij voor jou doen?

Kijk op Drank

Op 1 juli 2012 is Marco begonnen als zelfstandig ondernemer en opende hij een drankenwinkel in Krabbendijke. Sinds 8 november 2019 zijn ze gevestigd in Goes. In de winkel kun je terecht voor wijn, bier, gedistilleerde dranken, geschenken en proeverijen. Daniëlle, echtgenote van Marco, is ook vaak in de winkel te vinden. Vooral bij proeverijen als er lekkere hapjes gemaakt moeten worden.

 

Naast een fysieke winkel hebben ze ook een webshop. Kijk op Drank staat bekend om de persoonlijke aandacht die Marco aan zijn klanten geeft en hij keer op keer weer weet te verrassen met nieuwe dranken.

 

Ondernemers met passie voor hun vak, die zien we graag bij gewoon lekker leven. Marco en Danielle zijn van die ondernemers! Met volle overgave staan ze mét hun team voor hun klanten klaar in de winkel maar ook voor een proeverij(eventueel zelf op locatie) ben je aan het goede adres bij Kijk op Drank! Marco is van de mentaliteit ‘’zeg maar hoe het zit dan weet ik waar ik aan toe ben…’’. Dat hebben we in eerste instantie gedaan vanuit een financieel plan, dat gaf inzicht in welk resultaat passend is voor hun onderneming. Want hoe bepaal je anders of het goed, redelijk of slecht gaat? Toen het jaarlijkse doel bekend was, om zowel nu als later hun levensstijl te kunnen voortzetten, zijn we ook de zakelijke administratie gaan bijhouden op maandbasis. Zo blijven Marco en Danielle op koers en bespreken we de stand van zaken eens per kwartaal. Dat geeft rust en daar proosten we op Kijk op Drank! 

kijk op drank personeel_edited.jpg
q7xdmOtw.jpeg

“Sinds de verhuizing in 2019 naar Goes zijn we in contact gekomen met Gewoon Lekker Leven. Gewoon een nuchtere kijk op niet alleen de cijfers, maar vanaf de basis. Wat heb je nodig om comfortabel te kunnen leven? Deze nuchtere “kijk op cijfers” spreekt ons zeker aan en Pieter met zijn enthousiaste team is voor ons de reden dat wij onze financiële zaken graag laten doen door Gewoon Lekker Leven.

Marco Wagenaar - Eigenaar Kijk op Drank

Kijk-op-Drank-Marco_edited.jpg
LR 018 Kijk op drank 160622.jpg
bottom of page