top of page

Wij

Aangenaam

GLL (9 van 12).jpg

Een eerlijk advies in de financiële wereld... hoe kan je deze geven? De reden van oprichting van Gewoon Lekker Leven in 2007 was precies het antwoord op die vraag.

 

Cluster de vakgebieden financiële planning en bemiddeling van producten met het verzorgen van de boekhouding en het beheer van vermogen. Hiermee kan het advies aan jou als klant leidend zijn en niet ons verdienmodel. Het financiële aspect was dus van groot belang. Daarnaast kan een eerlijk advies pas gegeven worden als wij jou als klant echt kennen. Dus niet adviseren vanuit louter financiële, fiscale en juridische kennis maar eerst de tijd nemen om naar jou te luisteren. Wat moet geld voor jou doen en hoe ziet jouw gewenste "gewoon lekker leven" eruit. De droom die in 2007 startte is realiteit geworden en naast vele ondernemers begeleiden wij ondertussen ook particulieren en (bijna) pensionado's bij hun "gewoon lekker leven". Trots! Iedere dag weer op hetgeen wij kunnen en mogen doen voor jou.

Team

Gewoon lekker leven - pieter.jpg

Algemeen directeur, CFP

Pieter Bolle

Mijn visie is simpel: Het leven is een feestje en zolang je de kans krijgt... ga ervoor! Dat wij met ons concept een bijdrage mogen leveren met het ''ophangen van de slingers'' is fantastisch om te doen!

  • LinkedIn
Gewoon lekker leven - ivan.jpg

RB, fiscaal adviseur en boekhouder

Ivan Mahmoud

"Met een sportieve insteek, help ik ondernemers om hun financiële doelen te bereiken door middel van persoonlijk fiscaal advies. Samen werken we aan een gezonde toekomst, zowel zakelijk als persoonlijk." 

  • LinkedIn
Gewoon lekker leven - patrick.jpg

Boekhouder

Patrick Dijl

"Gewoon Lekker Leven kijkt verder dan alleen de cijfers. Hierdoor mensen echt verder kunnen helpen is wat het zo leuk maakt."

  • LinkedIn
websizePortretten-GLL (8 van 8).jpg

Marketeer & office manager

Vera de Jong

"Creatie ontstaat vanuit passie." Als gastvrouw verwelkom ik je graag in ons inspirerende kantoor waar jij je gewoon lekker thuis voelt.

  • LinkedIn
Gewoon lekker leven - daniel.jpg

Financieel directeur

Daniël Six Dijkstra

"Door onze individuele krachten te bundelen, combineren wij de financiële vakgebieden met elkaar. Hierdoor ontstaat jouw gewoon lekker leven cocktail."

  • LinkedIn
Gewoon lekker leven - sander.jpg

CFP en productbemiddelaar

Sander Schrier

"Het leven is een feestje maar je moet zelf de slinger ophangen." Als financieel planner help ik mensen graag met het bouwen van een financieel fundament zodat ook zij er een feestje van kunnen maken.

  • LinkedIn
websize-PortretGLL (1 van 1).jpg

Financial

Jessica Rietveld

"In evenwicht met cijfers, gedreven door het helpen van mensen. Samen bouwen we aan een sterke basis."

  • LinkedIn
bottom of page