top of page
financiële planning, financieel planner, financieel inzicht
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advi

Pieter Bolle

Mijn visie is simpel: Het leven is een feestje en zolang je de kans krijgt... ga ervoor! Dat wij met ons concept een bijdrage mogen leveren met het ''ophangen van de slingers'' is fantastisch om te doen!

  • LinkedIn
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advi

Algemeen directeur

Pieter is 14 jaar geleden letterlijk vanuit ‘’de kroeg’’ bij Gewoon lekker leven(toen nog All-Insure) aan de slag gegaan. Die keuze had toentertijd te maken met de vragen aan zichzelf: Wat wil ik? Waar ligt mijn toekomst? Is ‘’oké’’ goed genoeg of wil ik gaan voor maximaal plezier én impact!?

Zijn levensmotto is: “Je hebt in een gunstig geval zo’n 80 mooie jaren op deze wereld als alles goed mag gaan, zorg dan dat je achteraf kan zeggen dat je alles er uit hebt gehaald”!

Hoe mooi is het dan dat je elke dag mensen mag helpen om precies dat te realiseren!? Mooier wordt het niet en dat is precies waarom achteraf de match met Gewoon Lekker Leven een schot in de roos is gebleken. Met ons vernieuwende concept slaan we een brug tussen de harde(voor sommigen saaie) wereld van geld en zachtere wereld van ambities, wensen, doelen etc.

Het blijft telkens weer ontzettend gaaf om hierover met mensen in gesprek te gaan en vervolgens een stuk maatwerk te leveren om zo het maximale RENDEMENT UIT HET LEVEN te halen! Hieraan een steentje bij te kunnen dragen: dat is geweldig!

bottom of page