top of page

Jij & geld

Financiële diensten, maar dan nét even anders

dienst1.jpg

Financiële planning

Een financieel plan laat zien hoe jouw “gewoon lekker leven” eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn om dromen en wensen te kunnen realiseren. Het gevolg van een financieel plan is dat je inzicht krijgt in:

 

 • Hoe ziet mijn “gewoon lekker leven” eruit en welk bedrag is nodig om dit leven te kunnen leven?

 • Welk bedrag is benodigd om te kunnen stoppen met werken en hoe kan ik dat bereiken?

 • Hoe ziet mijn pensioen eruit?

 • Hoe past mijn hypotheek binnen mijn plan?

 • Als mij iets overkomt, is het dan goed geregeld voor mijn nabestaanden, zowel financieel, fiscaal als juridisch?

 • Is het mogelijk mijn droomhuis, boot, reis, sabbatical, …… te betalen?

Het resultaat? Rust! Dit inzicht en deze rust vormen het fundament om te bouwen aan de beste versie van jezelf en je organisatie. Wij realiseren dit graag met jou aan de hand van onze kernwaarden kennis, passie en plezier.

Financiële administratie

Traditioneel betekent boekhouden het zorgen dat de “cijfers” kloppen en dat de belastingaangiftes gedaan kunnen worden. Belangrijk, maar wat kan boekhouden leuk en interessant maken?

 

Als je de cijfers laat leven door digitaal inzicht te combineren met een kritisch klankbord vanuit jouw persoonlijke doelen. Cijfers zeggen pas echt wat als deze in perspectief staan tot jouw persoonlijke doelen welke vastgesteld zijn in jouw financieel plan. Daarmee kunnen we objectief bepalen of het “goed, redelijk of slecht” gaat. En van daaruit kan bijgestuurd worden om jouw bestemming te bereiken. Prachtig!

 • Positief, energiek en kritisch klankbord

 • Actueel inzicht

 • Gebruik makend van moderne technologieën voor gemak en besparing

 • Financieel, fiscaal en juridisch topadvies met netwerkpartners die tot de top van Nederland horen

dienst2.jpg
dienst3.jpg

Vermogensbeheer

Financiële onafhankelijkheid wil iedereen, toch? Maar hoe bereik je dat? Dit start met het weten hoeveel geld jij nodig hebt!

 

Dit ontstaat vanuit jouw financieel plan. Met dit bedrag duidelijk, kan een strategie bepaald worden om jouw onafhankelijkheid te bereiken en te borgen.

 

Vermogensbeheer bestaat uit jouw totale vermogen, te weten: spaargeld, woning en eventueel ander onroerend goed, bedrijf, beleggingsportefeuille, etc. Beleggen is dus slechts een onderdeel, maar kan van doorslaggevend belang zijn in het bereiken van jouw “gewoon lekker leven”.

 

Beleggen spannend en risicovol? Wij gebruiken inzichten vanuit de wetenschap die zorgen voor de juiste balans tussen risico en rendement. 100 jaar beleggingshistorie heeft interessante kennis opgeleverd en kan zorgen dat jij jouw onafhankelijkheid sneller kan bereiken en behouden.

Producten

Wij bemiddelen zelf in producten als hypotheek, overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

 

Dit doen we met vaste tarieven en alleen als dit

waardevol is. En het mooiste? Alles kunnen wij regelen vanuit ons eigen bedrijf via vertrouwde contactpersonen.

Hypotheken kunnen wij regelen voor: 

 • starters

 • doorstromers

 • ondernemers

 • pensionado's 

Onze visie is dat de hypotheek een belangrijke pijler binnen het financieel plan is. We zijn gewend in Nederland om een huis te kopen en (maximaal) te financieren. Hierbij kijkt de bank of adviseur vaak naar de korte termijn. Logisch, zij hebben immers belang om een hypotheek te “adviseren”(lees verkopen).

 

Maar wat zijn de financiële gevolgen van de koop van een woning voor de lange termijn? Past de koop ook in je pensioenplaatje? Welke dromen en wensen zijn er voor de komende jaren? (Studerende) kinderen, sabbatical, eerder stoppen met werken of minder werken?

dienst4.jpg
bottom of page