top of page
financiële planning, financieel planner, financieel inzicht, vermogensbeheer, hypotheek
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advi

Sander Schrier

"Het leven is een feestje maar je moet zelf de slinger ophangen." Als financieel planner help ik mensen graag met het bouwen van een financieel fundament zodat ook zij er een feestje van kunnen maken.

  • LinkedIn
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advi

Financieel planner en productbemiddelaar

In 2019 is Sander door zijn meewerkstage begonnen bij Gewoon Lekker Leven. Na het afronden van zijn minor en afstudeerstage heeft hij het werk in de supermarkt vaarwelgezegd en is hij fulltime gaan werken bij Gewoon Lekker Leven. Tijdens het volgen van zijn WFT en CFP-opleidingen kwam hij erachter het leuk te vinden om de betekenis en gevolgen van cijfers uit te leggen. Waar er mensen zijn die soms error krijgen bij het zien van cijfers ziet Sander er juist een mooie uitdaging in. Dit past perfect bij de visie van Gewoon Lekker Leven om het verhaal achter de cijfers te bekijken.

In zijn vrije tijd vindt Sander het leuk om sportief bezig te zijn. Sinds kort is hij te vinden in de sportschool. Soms tussendoor het werken met collega en personal trainer Ivan en soms op eigen houtje. Ook wekelijks een potje padellen is een hobby van Sander waar hij erg veel plezier uithaalt. In de vakanties vindt hij het gaaf om mooie reizen te maken. Thailand, Maleisië, Curaçao en hopelijk komt daar dit jaar Tanzania bij.

Ook de komende jaren hoopt Sander klanten te helpen met het creëren van inzicht om gewoon lekker te leven en er een feestje van te maken!

bottom of page