top of page
financiële administratie, accountancy, financieel advies
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advi

Daniël Six Dijkstra

"Door onze individuele krachten te bundelen, combineren wij de financiële vakgebieden met elkaar. Hierdoor ontstaat jouw gewoon lekker leven cocktail."

  • LinkedIn
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advi

Financieel directeur

Daniël heeft in zijn loopbaan meerdere organisaties van binnen uit gezien. Hierbij heeft hij zich de afgelopen jaren ontwikkeld op het gebied van leidinggeven, process automation en financial- en business accounting. Hij heeft een pragmatische aanpak van werken waarbij de theorie onder andere is opgedaan binnen de Vakopleiding Payroll Services (VPS) en de Master Finance & Control (MSc).

Daniël zijn “Gewoon Lekker Leven” reis is begonnen als klant. Samen met zijn partner heeft hij een financieel levensplan op laten maken door Pieter & Sander. Nu zijn ze al even collega’s, hoe gaaf is dat?! De mooie gesprekken en inzichten waren zo waardevol dat Daniël direct mee is gaan bouwen aan dit vernieuwende concept. Maar hoe? Vragen die opkwamen zijn: hoe kan ik meer impact maken op mijn omgeving? Hoe kan ik ondernemers fun laten beleven aan het relatief “saaie” en voor vele “ondoorzichtige” finance vak? Hoe kan ik meer waarde toevoegen aan de organisatie en haar klanten?

Het is ontzettend gaaf om mijn passie en kennis in te zetten met het gedreven team van Gewoon Lekker Leven! Om te zien dat iedere ondernemer en ieder bedrijf anders is maar hetzelfde doel hebben: Waarde creëren met een flinke doses plezier!

bottom of page