top of page
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advies
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advi

Vera de Jong

"Creatie ontstaat vanuit passie." Als gastvrouw verwelkom ik je graag in ons inspirerende kantoor waar jij je gewoon lekker thuis voelt.

  • LinkedIn
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advi

Marketeer & office manager

Vera is 24 jaar oud en woont midden in het centrum van Goes. In 2019 heeft ze haar opleiding Marketing en Communicatie afgerond. Daarna is ze in de horeca gaan werken en heeft ze dit met veel plezier in verschillende restaurants in Goes fulltime gedaan. Afgelopen najaar besloot zij weer iets te willen gaan doen met marketing. Ze kende Gewoon Lekker Leven al en het unieke concept sprak haar erg aan. De keuze om hier aan de slag te gaan was dus snel gemaakt. Sinds december is ze begonnen bij Gewoon Lekker Leven. Inmiddels verzorgt ze de marketing en houdt ze zich bezig met de visuele vormgeving. Daarnaast kan je van haar een lekker bakje koffie of thee verwachten als je bij ons op kantoor langskomt.

 

In haar vrije tijd spendeert ze veel tijd in de sporthal waar ze les geeft in turnen, springgroep en peutergym. Ze houdt van yoga en is thuis graag creatief bezig. In de zomer is ze voornamelijk zeilend te vinden op het Veerse Meer of op een terras met haar vriendinnen.

 

Vera combineert drie dagen bij Gewoon Lekker Leven met twee dagen in de horeca. Een mix van twee totaal verschillende banen, haar perfecte gewoon lekker leven cocktail.

bottom of page