top of page
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advi
financiële administratie, boekhouder zeeland, financieel advies

Patrick Dijl

"Gewoon Lekker Leven kijkt verder dan alleen de cijfers. Hierdoor mensen echt verder kunnen helpen is wat het zo leuk maakt."

  • LinkedIn
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advi

Boekhouder

Patrick komt uit Waarde en is met zijn 24 jaar de jongste van het team. Hij is ruim 2 jaar geleden begonnen bij Gewoon Lekker Leven voor zijn eindstage van de opleiding Finance & Control. Na het voltooien van zijn opleiding is hij gewoon lekker blijven plakken en werkt hier nog steeds met veel plezier. Mensen echt verder kunnen helpen is zijn drijfveer en is hetgeen wat zijn werk leukt maakt.

In zijn vrije tijd is hij graag bezig met voetbal. Als hij niet geblesseerd is, traint hij twee keer in de week en speelt hij op zaterdag een wedstrijd. Patrick staat graag op de padelbaan of in de sportschool als hij wat extra tijd vrij kan maken. Het weekend houdt hij graag vrij voor tijd met zijn vrienden of zijn vriendin. Dit varieert van wintersport tot avondjes uit of naar de bioscoop.
Een goede balans tussen werk en vrije tijd en overal leuke dingen kunnen doen en beleven, is voor hem Gewoon Lekker Leven.

bottom of page