top of page

Onze klanten

Wat kunnen wij voor jou doen?

Thong Thai

De restaurants Thong Thai Wemeldinge en Basil Thai Renesse zijn initiatieven van ondernemer Ronnie van de Linden. Ronnie komt zelf uit de financiële wereld en samen met zijn Thaise vrouw Joy zijn ze inmiddels ruim 6 jaar geleden dit ondernemersavontuur gestart.

 

Zonder horecaervaring startten Ronnie, zijn vrouw Joy en haar zus Ploy een jaar voordat de corona uitbrak met de zaak. Van alles had fout kunnen gaan, maar deze jonge ondernemers groeien tegen de klippen op en zien volop kansen voor de Thaise keuken in Zeeland. In 2019 werden ze verkozen tot het Leukste Restaurant van de gemeente Kapelle en zijn ze bekroond met de Gold Award! Inmiddels staan ze bekend als één van de beste Thaise restaurants van Nederland. Ze zijn in 2023 verhuisd naar een eigen pand én ze hebben een tweede vestiging geopend. De restaurants zijn een begrip in de regio geworden. De gerechten die worden geserveerd zijn tot in de puntjes goed verzorgd. Ronnie en Joy vinden het juist daarom ook belangrijk dat de financiën ook tot in de puntjes geregeld zijn. Een mooi voorbeeld van gewoon lekker leven waarin wij per kwartaal monitoren of we nog op de juiste koers zitten door in te zoomen op de cijfers! Omdat wij vanuit een privé financieel plan de doelen privé kraakhelder in beeld hebben kunnen we altijd snel schakelen bij diverse ondernemersvraagstukken!

Thong thai pzc.png

“De samenwerking met gewoon lekker leven ervaar ik als zeer prettig. Dit heeft te maken met meerdere facetten. De relatie is informeel en dat vind ik persoonlijk erg fijn want dat geeft mij vertrouwen en openheid. De vragen die ik heb worden duidelijk en vlot beantwoord. Met mijn voormalige boekouder, voordat ik bij Gewoon Lekker Leven zat, was dit niet het geval. Ik vind het vooral fijn dat er meerdere specialisten onder één dak zitten, financieel adviseurs en boekhouders, waardoor er maatwerk kan worden geleverd op financieel gebied en m.b.t. het afsluiten van financiële producten. Ik heb het gevoel dat er niets onmogelijk is en dat er altijd een oplossing is.”

Ronnie van der Linden - Eigenaar Thong Thai

20240306_230717.jpg
bottom of page