top of page

Gewoon Lekker Leven in Goes

Maandag 12 juni is het dan zover! Dan werken we vanuit de nieuwe locatie, Eberhardtweg 3-i te Goes. Waarom ook alweer naar een nieuw pand in Goes?
Na de startfase van Gewoon Lekker Leven bij de Goese Golf en de eerste jaren vanuit Heinkenszand te hebben gewerkt, vertrokken we ruim 12 jaar geleden glibberend en wel in de sneeuw naar Wemeldinge. Pieter en Maurice wonen in Wemeldinge en op het Dorpsplein stond een mooi, karaktervol pand vrij. Ruim 12 jaar hebben wij met veel plezier vanuit dit pand gewerkt. De laatste jaren bleek de staat van het pand echter steeds meer gedateerd en de energiecrisis van afgelopen jaar bevestigde dit nog maar eens.


Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel om “gewoon lekker te kunnen leven”. Daarom besloten we de mogelijkheden te onderzoeken ons huidige pand te kopen en te verduurzamen. Dit bleek financieel een onverstandige stap en toen kwam de kans voorbij van het nieuwbouwproject “plan Eberhardt”. 17 nieuwbouwunits gingen gebouwd worden tussen de Roompot en van Mossel (Ford) in. Gelegen dus aan de A58. Omdat we er snel bij waren konden we twee units kopen met zicht op het water en de A58. Het nieuwe pand is zeer duurzaam, voorzien van moderne domotica en ingericht zodat zowel samen als geconcentreerd apart gewerkt kan worden. De stijl van een huiskamer, zodat een ieder zich direct thuisvoelt, hebben we uiteraard behouden. Na een “uitdagende” bouwperiode, gaan we een punt zetten achter die fase en kijken we vooral vooruit.


Na onze inspiratieavond in de Grote Kerk in Goes merken we dat meer en meer mensen ons weten te vinden. Blijkbaar wil iedereen “gewoon lekker leven”😊. Zo ontvingen we zelfs de vraag van een ondernemer uit Friesland om klant te worden. Uiteraard krijgen we ook wat bezorgde berichten. Behoud wel jullie persoonlijke aandacht is daarbij het meest gehoord. Wij beseffen dit terdege en daarom zijn wij blij met de uitbreiding van ons team de laatste weken. Eerst kwam Patricia Hoogvliet ons team versterken. Patricia zal als office manager zorgen dat ons team “gewoon lekker kan werken” en daarmee jullie zo goed mogelijk kan helpen. Ook zullen jullie Patricia regelmatig aan de telefoon krijgen als jullie ons kantoor bellen en zal zij jullie ontvangen bij bezoek aan ons kantoor.


Daniel Six Dijkstra is de tweede aanwinst. Daniël heeft veel ervaring in de financiële wereld en zal zich met name focussen op de ontwikkeling van onze boekhoudafdeling en het opbouwen van zijn eigen klantenportefeuille. Het werken met teams zullen we verder gaan uitwerken zodat jullie als klanten vaste aanspreekpunten behouden. Ook al groeien we als bedrijf, toch zijn we overtuigd dat onze betrokkenheid bij onze klanten geborgd blijft. Hierbij zijn we geïnspireerd door voorbeelden als Jos de Blok van Buurtzorg en Pieter Zwart van Coolblue die het voor elkaar kregen te groeien en belangrijke kernwaarden overeind te houden. Frederic Laloux schreef een prachtig boek hoe dit te doen waarbij 12 internationale bedrijven gevolgd werden. Een absolute aanrader te lezen (Reinventing Organizations).


Vanaf maandag 12 juni ontvangen wij jullie dus graag in Goes. Wees van harte welkom, maar als je een kijkje wilt nemen vragen we toch even vooraf het te laten weten. Dan kunnen we namelijk even de tijd nemen en wellicht het combineren met zaken die spelen.


Praktisch: er zijn voldoende parkeerplekken. Er komen binnenkort parkeerbordjes waar onze klanten kunnen parkeren. Zolang dit nog niet zo is, kunnen jullie op alle plekken parkeren. Wij zijn een van de eerste “bewoners” dus voorlopig is er plek genoeg. Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd. Ons adres wordt:

Eberhardtweg 3-i

4462 HH Goes


Onze unit bevindt zich recht tegenover de steiger en kijken dus uit over het water. Ons logo en naam gaat nog duidelijk op het pand te zien zijn, maar dit laten we doen als we er zitten en dit kunnen afstemmen met de andere bewoners. Als bijlage een foto van het pand waarbij onze unit met een pijl aangewezen wordt.


Tot snel in Goes.Recente blogposts

Alles weergeven

Het ondernemersavontuur van Leuntje en Merien

Merien is 36 jaar oud en woont sinds vorig jaar in zijn eerste koopwoning in Yerseke samen met zijn 2 jaar jongere verloofde Leuntje. Merien is vijf jaar geleden gestart met zijn eigen sportschool met

Comments


bottom of page