top of page
financiële administratie, financieel advies
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advi

Ivan Mahmoud

"Met een sportieve insteek, help ik ondernemers om hun financiële doelen te bereiken door middel van persoonlijk fiscaal advies. Samen werken we aan een gezonde toekomst, zowel zakelijk als persoonlijk." 

  • LinkedIn
financiële planning, financiële administratie, vermogensbeheer, hypotheek, financieel advi

RB, fiscaal adviseur en boekhouder

Onze gewaardeerde collega die in 2016 op 19-jarige leeftijd bij Gewoon Lekker Leven begon. Onlangs is hij met trots afgestudeerd van zijn 2e HBO(+) opleiding als een van de jongste RB-leden van Nederland (Register Belastingadviseur).

Ivan's reis bij Gewoon Lekker Leven heeft hem niet alleen professioneel doen groeien, maar heeft ook zijn persoonlijke ontwikkeling verrijkt. Met een brede ervaring vanuit zijn opleidingen, affiniteit met automatisering en de jaren werkervaring voelt Ivan zich écht van waarde voor ondernemers.

Zijn ambitie en discipline in de studies vertaalt Ivan naar zijn privéleven. Als fervent sporter start Ivan vaak om 7 uur met werken en is hij tussen het werken door in de Basic-Fit te vinden. Zijn eiwitinname is serieuze business, met een royale portie afgewogen kipfilet en speltbroodjes.

Voor Ivan betekent Gewoon Lekker Leven de juiste balans vinden tussen uitdaging en ontspanning. Hard werken gaat hand in hand met intens genieten, vooral met de mensen waar hij het meest van houdt. Hij gelooft sterk in de holistische aanpak van Gewoon Lekker Leven, zowel voor de onderneming als voor ondernemers zelf. Inzicht in het totaalplaatje stelt de ondernemer in staat de beste keuzes te maken. Dat totaalplaatje kunnen bieden, zodat ondernemers de juiste beslissingen kunnen nemen, is waar Ivan energie van krijgt!

Is Ivan uitgestudeerd? Waarschijnlijk nog lang niet...!

bottom of page